Over Ons

Op dit online marketing blog delen wij onze kennis over nieuwe trends en ontwikkelingen, tools en platforms en voorbeelden van marketing campagnes. De inzet van online middelen, marketing en social media speelt een steeds grotere rol binnen de marketing- en communicatieactiviteiten van Wageningen University & Research. Het online marketing team en de online redactie spelen binnen de organisatie een adviesrol en zijn betrokken bij de uitrol van marketingacties in de vorm van content campagnes, website ontwikkeling, social media en advertising campagnes.

Dit blog is een initiatief van Wageningen University & Research. Op dit platform delen onze medewerkers verhalen en kennis over het werkveld en nodigen u uit om hierover mee te denken.

Onze auteurs

Het online marketing team en de online redactie van Wageningen University & Research bestaat uit de volgende medewerkers.