Voeding en voedsel spelen binnen Wageningen University & Research een centrale rol. In 2040 hebben we 9 miljard mensen te voeden met een veranderende voedselvraag. Hoe moeten we iedereen van gezond voedsel voorzien, zonder schade aan te richten aan het milieu? Voeding bepaalt voor een grote mate onze gezondheid. Het gaat daarbij om veilige voeding, maar ook afgestemd op de behoefte. Wageningse onderzoekers bloggen over het onderzoek naar beide onderwerpen en werkt daarmee aan een betere kwaliteit van leven.
Dit blog is een initiatief van Wageningen University & Research. Op dit platform delen onze medewerkers verhalen en kennis over hun werkveld en nodigen u uit om hierover mee te denken.
Auteurs
U kunt op dit blog een bijdrage vinden van de volgende auteurs:
Deze website gebruikt cookies. Als u verder surft dan accepteert u deze cookies. Om verder te kunnen, klikt u eenmaal op een willekeurige link op de pagina Mocht u deze cookies niet willen accepteren kunt u dat aangeven in de cookie-instellingen.
Cookies op deze website
Als u onze website bezoekt, dan plaatsen wij cookies. Dat zijn kleine tekstbestandjes op uw computer (of tablet of telefoon).
Verschillende soorten cookies
Wij gebruiken verschillende soorten cookies. Sommige cookies mogen we alleen plaatsen als u ons toestemming geeft. Dat zijn de ‘tracking’ cookies. Die gebruiken we om meer informatie over onze bezoekers te krijgen en gebruikersprofielen te maken. Dit doen wij om de website te verbeteren en om resultaten van onze advertenties te meten. Wij slaan hierbij geen persoonlijke gegevens op.
Cookies accepteren
Door gebruik te maken van onze websites gaat u akkoord met gebruik van cookies. U kunt uw keuze hier veranderen: Verwijder het vinkje om ‘tracking’ cookies uit te schakelen
Als u de cookies accepteert, geldt deze beslissing voor deze websites als alle andere Wageningen UR website.
Overzicht van onze cookies
Wilt u precies weten welke ‘tracking’ cookies we gebruiken, kijk dan in het cookie-overzicht.